fbpx

WEBOLDAL – ÁSZF

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: „ÁSZF”) a

Szolgáltató: Galló Nóra Egyéni Vállalkozó

cím: 1118 Budapest, Budaörsi út 4-18/A;

postacím: ua.

nyilvántartási szám: 50935969; nyilvántartja a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala;

adószám: 67909889-1-43;

Email cím: gallonora.diet@gmail.com

A kereskedelmi tevékenység gyakorlását a Budapest XI. Kerületi Polgármesteri Hivatal, a  856001; 855901; 856007; 855903; 4791 számon tartja nyilván.

továbbiakban mint: „Szolgáltató” és a Szolgáltató által nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Vásárló és Megrendelő (a továbbiakban: „Vásárló”) jogait és kötelezettségeit tartalmazza.

Tárhelyszolgáltató: MikroVPS Kft. (székhely: 1096 Budapest, Sobieski János u. 19-21/A; telephely: 9985 Felsőszölnök, Hármashatár út 33. E-mail: support@mikrovps.hu; Telefon: +36 94 200-210.)

 1. Általános rendelkezések

A jelen ÁSZF hatálya kiterjed minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a Szolgáltató gallonora.hu weboldalán (a továbbiakban: „Weboldal”) keresztül történik.

Az webshopban történő vásárlás és megrendelés kereteit A Polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet, A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény; A kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvény; valamint A kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 210/2009. (IX. 29.) Korm. rendelet szabályozza.

A jelen ÁSZF útján kötött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, nem kerül iktatásra, a későbbiekben nem hozzáférhető, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A § alapján törlésre kerül.

A szerződés nyelve magyar.

Tájékoztatjuk, hogy nem alkalmazunk magatartási kódexet.

 1. Megrendelés menete a gallonora.hu oldalon – (Oktatás és konzultáció megrendelésének menete)

A gallonora.hu oldalon a Vásárló megrendelheti a Szolgáltató által közzétett online tréningeket, oktatásokat és egyéni vagy páros tanácsadásokat, valamint az azokhoz kapcsolódó szellemi termékeket. Felhívjuk a figyelmet, hogy előfordulhat, hogy bizonyos tanácsadáson csak 18 éven felüli Vásárlóink vehetnek részt.

Az online tréningek, a tanácsadások és az azokhoz kapcsolódó termékek (együttesen a továbbiakban: a Konzultáció) a webshopban elhelyezett erre szolgáló gombokra (pl.: megrendelem az e-bookot könyvet; jelentkezem tanácsadásra) történő kattintással rendelhetők meg a jelentkezési/megrendelési űrlap kitöltését követően.

A sikeres fizetést követően a Konzultációra a Vásárló telefonon vagy elektronikusan kérhet időpontot; az elektronikus oktató anyagok (pl.: e-book) egy automatikusan létrehozott linkről válnak elérhetővé számára.

A Vásárló választhat a fizetési módok közül:

 • Átutalás
 • Online bankkártyás fizetés (Barion)

Miután választott a fizetési lehetőségek közül, kérjük tekintse át a jelen ÁSZF rendelkezéseit, valamint az Adatkezelési Tájékoztatót. A vásárlás befejezéséhez a jelölőnégyzet kipipálásával a Vásárló kijelenti, hogy a jelen ÁSZF-et elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el, továbbá, hogy az Adatkezelés Tájékoztatót elolvasta és megértette és elfogadja azokat, és hozzájárul az abban foglalt adatkezeléshez.

A vásárlás során meg kell adnia érvényes bankkártya adatait. A Vásárló kijelenti, hogy a megadott bankkártya adatok valósak, és a megadott bankkártyával jogszerűen rendelkezik.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. (A bankkártya adatok a Szolgáltatóhoz nem jutnak el.) A Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A megrendelés elküldését követően a Szolgáltató rendszere automatikus visszaigazoló e-mailben jelzi a megrendelés befogadását. Az e-mailben szerepel, a választott termékek neve, a végösszeg, a választott fizetési mód, továbbá a Vásárló személyes adatai, számlázási címe, és szállítandó termék esetén postázási címe. Amennyiben ezen visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 48 (negyvennyolc) órán belül a Vásárló részére nem érkezik meg, akkor a Vásárló szerződéses (fizetési) kötelezettsége minden további feltétel nélkül, automatikusan megszűnik és a vásárlás nem jön létre.

Amennyiben bankkártyás fizetést választotta a Vásárló, és az sikeresen lezajlott, úgy rendelés visszaigazoló e-mail egyben a teljesítés megkezdéséről szóló visszaigazoló e-mailként érkezik meg hozzá, melyben a rendelt termékek neve, a fizetési mód, a végösszeg, illetve postázandó termék esetén a Vásárló postázási címe található, továbbá már elektronikus számláját is megtalálja az e-mailben. Online elérhető oktatóanyag vásárlása esetén ezzel egy időben, egy másik e-mailben a Vásárló megkapja az Oktatóanyaghoz a hozzáférési adatokat, továbbá a sikeres tranzakcióról a bankkártyás fizetés szolgáltatója, a Barion is küld e-mailt.

Átutalás esetén az átutaláshoz szükséges adatokat rendszerünk a megrendelés visszaigazoló e-mailben küldi el a Vásárló részére, illetve feltünteti a sikeres megrendelés visszaigazoló oldalon/képernyőn is.

Amennyiben a rendelt termék online elérhető miután a számlámra megérkezik a befizetett összeg, a rendelés visszaigazoló e-mail egyben a teljesítés megkezdéséről szóló visszaigazoló e-mailként érkezik meg a Vásárló részére, melyben már elektronikus számláját is megtalálja. Online elérhető oktatóanyag vásárlása esetén ezzel egy időben, egy másik e-mailben a Vásárló megkapja az Oktatóanyaghoz a hozzáférési adatokat.

A személyes megjelenéssel járó konzultációk és a skype konzultációk esetén a kifizetést követően a konkrét időpont egyeztetése e-mailben történik. Fontos, hogy az előre megvásárolt konzultáció lejárati ideje a vásárlástól számított 60 (Hatvan) nap. Miután megérkezik számlánkra a személyes, vagy skype konzultáció ellenértéke felvesszük Önnel a kapcsolatot az időpont egyeztetése érdekében.

Kérjük, hogy amennyiben mégsem felel meg a megbeszélt időpont, úgy azt legkésőbb 24 (Huszonnégy) órával a megbeszélt időpont előtt szíveskedjen jelezni a Szolgáltatónak. Amennyiben az itt rögzítette határidőben nem kerül lemondásra a megbeszélt időpont, vagy az időponttól számított 24 (Huszonnégy) órán belül mondja le az időpontot, úgy a megrendelt Szolgáltatás vételára felszámításra kerül, és nem kerül visszatérítésre a Megrendelőnek. Amennyiben a megbeszélt időpont lemondására legkésőbb az időpont előtt több mint 24 (Huszonnégy) órával sor kerül, úgy visszatérítjük a Megrendelőnek a megrendelt Szolgáltatás vételárát, vagy azt a Megrendelő kérésére beszámítjuk a következő Szolgáltatás árába.

Kérjük, az elküldés előtt ellenőrizze, hogy rendelése mindenben megfelel-e szándékának. Ha mégis tévedésből mást rendelt, mint amit szeretett volna, vagy nem érkezett meg a visszaigazoló e-mail, kérjük azt haladéktalanul, jelezze felénk gallonora.diet@gmail.com e-mail címen!

A Szolgáltatót a Vásárló által tévesen és/vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

 1. Adatbeviteli hibák kijavítása

Az adatbeviteli hibák javítására a Megrendelésre szolgáló gombra (pl.: Megrendelés elküldése, Fizetés Barionnal, Jelentkezem konzultációra) történő kattintás előtt bármikor lehetőség van. A „Kosár” tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető. Amennyiben a megrendelés elküldését követően szeretne bármin változtatni, úgy azt kérem, haladéktalanul jelezze a Szolgáltató felé a gallonora.diet@gmail.com e-mail címen, vagy a megrendelés visszaigazoló e-mailre küldött válasz e-mailben.

 1. Vételár

A vételár mindig a kiválasztott termék, konzultáció, oktatóanyag mellett feltüntetett összeg, amely összegen túlmenően adó nem kerül felszámításra, így az a végső vételár. A Weboldalról megrendelhető termékek árai változtatásának jogát a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. Az ármódosítás a módosítás időpontjában már megrendelt termékekre nem vonatkozik.

 1. A termék

Felhívjuk a figyelmet, hogy termékek adatlapján megjelenített képek illusztrációként szerepelnek, azok esetenként eltérhetnek a valóságtól.  Amennyiben további kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, úgy kérem, azt írja meg a Szolgáltató gallonora.diet@gmail.com e-mail címére.

Online elérhető termékek esetén 100%-os pénz-visszafizetési garanciát vállalok abban az esetben, ha a termék nem vagy nem teljesen egyezik meg a leírásban foglaltakkal. Kérem, hogy ilyen igényét az online termék megtekintését követő 14 napon belül jelezze a Szolgáltató felé a gallonora.diet@gmail.com e-mail címre küldött elektronikus levél útján.

 1. Szállítási és fizetési feltételek

Befizetéshez szükséges adatok banki átutalás választása esetén:

Amennyiben Szolgáltató részére történik az átutalás:

 • Számlavezető Bank: OTP BANK
 • Számlatulajdonos: Galló Nóra
 • Számlaszám: 11773061-00029179

Banki átutalásnál minden esetben kérjük a megrendelő nevét és a megrendelés számát, vagy a Vevő e-mail címét feltüntetni a megjegyzés rovatba, tekintettel arra, hogy a megrendelő neve és a bankszámla tulajdonos neve nem minden esetben egyezik meg.

Online bankkártyás fizetés esetén átirányítjuk a Barion oldalára.

Amennyiben a Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a Vásárlót azonnal, de legkésőbb két munkanapon belül tájékoztatni, valamint a Vásárló által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb 14 (tizennégy) napon belül visszatéríteni. A termékekhez a Szolgáltató minden esetben elektronikus számlát küld online a sikeres fizetést követően. Amennyiben nem találná elektronikus számláját tartalmazó e-mailt, azonnal jelezze azt a Szolgáltató felé a pótlás érdekében.

 1. Szerzői jogvédelem

A Weblapon megjelenített valamennyi tartalom (pl.: e-book, tréning, előadás, módszer, szöveg, cikk, termékismertető, tájékoztató, jelen ÁSZF, ábra, kép, más információ illetve adat) szerzői jogvédelem alatt áll. Annak jogosulatlan felhasználása (pl.: másolása, terjesztése) büntetőeljárás megindítását és teljes körű kártérítési eljárást von maga után.

Bizonyos fent hivatkozott anyagok felhasználására a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása esetén van lehetőség. Kérjük, ilyen igény esetén vegye fel a kapcsolatot a Szolgáltatóval a gallonora.diet@gmail.com e-mail címen.

 1. Elállási/Felmondási jog

A Megrendelő 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, a Megrendelő jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.

Az elállási/felmondási határidő a szerződés megkötésének napjától számított 14 nap elteltével jár le.

Ha a Megrendelő elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: Galló Nóra Egyéni Vállalkozó, 1118 Budapest, Budaörsi út 4-18/A vagy  gallonora.diet@gmail.com. Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is.

A Megrendelő határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

Ha a Megrendelő kérte, hogy a felmondási határidőn belül kezdődjön meg a szolgáltatás teljesítése, felmondása esetén a Megrendelő köteles megtéríteni a Szolgáltató számára a szerződés megszűnésének időpontjáig arányosan teljesített szolgáltatásért járó összeget. Hasonlóképpen visszatérítjük a Megrendelő által nyújtott ellenszolgáltatás azon részét, amely meghaladja az általunk nyújtott szolgáltatás ellenértékét.

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

Címzett: * 

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében: * 

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja: * 

A fogyasztó(k) neve:

A fogyasztó(k) címe:

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

Kelt:

 1. Adatvédelem

A Szolgáltató a személyes adatok kezelésekor az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint jár el.

 1. Panaszkezelés

A Megrendelő az esetleges panaszát a Szolgáltató gallonora.diet@gmail.com e-mail címére küldött elektronikus levél formájában közölheti.

A Szolgáltató a hozzá érkezett panaszt a beérkezésétől számított 30 napon belül megvizsgálja és arra érdemi választ ad. Amennyiben panaszra a Szolgáltató elutasító választ ad, azt írásban meg kell indokolnia. Szolgáltató és Megrendelő vitás ügyeiket elsősorban békés úton, megállapodással próbálják rendezni. Amennyiben a Szolgáltató és a Megrendelő között esetlegesen fennálló fogyasztói jogvita Szolgáltatóval való tárgyalások során nem rendeződik, a következő jogérvényesítési lehetőségek állnak nyitva vevő számára: panasztétel a Fogyasztóvédelmi hatóságnál, bírósági eljárás kezdeményezése.

 1. Egyéb rendelkezések

A Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.

Az oldal használata feltételezi a Vásárló részéről az internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét, valamint a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását. Javasoljuk, hogy használjon vírus és spyware védelmi szoftvereket, friss adatbázissal, és mindenkor telepítse az operációs rendszer aktuális biztonsági frissítéseit. A Szolgáltató a fentiekből eredő mindennemű felelősséget és kártérítést kizár.

 

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk (2013.évi V. törvény), fogyasztói szerződéseknél a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. kormányrendelet rendelkezései az irányadók.