fbpx

BioGaia Probiotikumok

A BioGaia a világ egyik vezető, innovatív, svéd biotechnológiai vállalata. Termékeinek fő összetevője a Lactobacillus reuteri nevű, természetes baktérium (saját felfedezés és szabadalom), amelynek különböző törzseit egyedülállóan sok, összesen 224 klinikai kutatásban, 18 000 fő részvételével vizsgálták. Több mint 30 évnyi biotechnológiai tapasztalattal a birtokában, a BioGaia immár a világ 100 országában, 0-99 éves korig kínálja élőflórás készítményeit.

A BioGaia termékek biztonságosak és természetesek: valamennyi készítményünk glutén-, szacharóz-, tehéntejfehérje-, laktóz- és adalékanyag-mentes, tehát érzékenységgel, allergiával élők is bátran fogyaszthatják.

Használd a BGdc2PUo2P kuponkódot a 10% kedvezményért!

Beváltható a https://patika.biogaia.hu/ oldalon!

BioGaia Kupon

Kedvenc termékeim

BioGaia Felnőtteknek

BioGaia Protectis® Felnőtteknek rágótabletta

Előnyei, hogy a világ egyik legkutatottabb és legjobban dokumentált baktériumtörzsét: L. reuteri Protectist és 800 NE D3-vitamint is tartalmaz. Kellemes narancsos ízű, várandósság esetén is biztonságosan alkalmazható, továbbá gluténmentes, tehéntejfehérje és laktózmentes is, szacharózmentes (cukorbetegek is fogyaszthatják).

Mesterséges adalékot nem tartalmaz és adható antibiotikummal egy időben.

Megvásárolom

BioGaia Gastrus Total, étrend-kiegészítő rágótabletta

BioGaia Gastrus® Total rágótabletta

Kellemes mentás-mandarinos ízű rágótabletta, ami gluténmentes, tehéntejfehérje és laktózmentes is, szacharózmentes (cukorbetegek is fogyaszthatják). Mesterséges adalékot nem tartalmaz, antibiotikum-kezelés esetén ajánlott két antibiotikum beszedése között bevenni. Humán eredetű, természetes élőflórával.

Megvásárolom

BioGaia Baby

BioGaia Protectis® Baby csepp

D-vitaminos verzióban is elérhető, kizárólag  L. reuteri Protectist, valamint az alkalmazáshoz szükséges olajokat tartalmazza. Gluténmentes, tehéntejfehérje és laktózmentes, illetve szacharózmentes is. Továbbá nem tartalmaz adalékanyagokat, stabilizátort, antioxidánsokat.

Magyarország legnépszerűbb babacseppje (a 2021. január-decemberi IQVIA adatok alapján)

Megvásárolom

BioGaia PHARAX® csepp

BioGaia PHARAX® csepp

A BioGaia PHARAX®️ csepp kétfajta L. reuteri törzset (L. reuteri DSM 17938 és ATCC PTA 5289) tartalmaz, melyek a BioGaia által szabadalmaztatott baktériumtörzsek, humán eredetűek, és természetes életterük az emberi szervezet. Emellett a BioGaia PHARAX®️ csepp D₃-vitamint tartalmaz, mely hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez.

Tejfehérje-, laktóz-, szacharózmentes. Nem tartalmaz adalékanyagokat, stabilizátort, antioxidánsokat.

Megvásárolom

BioGaia Protectis® ORS

BioGaia Protectis® ORS

Étrend-kiegészítő por orális rehidráló oldat (Oral Rehydration Solution – ORS) készítéséhez, Lactobacillus reuteri Protectis® (DSM 17938) élőflórával. 0 éves kortól akár 99 éves korig ajánlható.

A BioGaia ORS az ásványi sók mellett egyedülálló módon Lactobacillus reuteri Protectis®-t is tartalmaz. A L. reuteri Protectis® egy a BioGaia által szabadalmaztatott, a gyomorsavnak ellenálló baktériumtörzs, amely humán eredetű, anyatejből izolálták, és természetes élettere az emberi szervezet. 

Megvásárolom

BioGaia Protectis® Junior rágótabletta

BioGaia Protectis® Junior rágótabletta

Étrend-kiegészítő rágótabletta édesítőszerrel. 3 éves kortól ajánlható, eper és narancs ízben, 10 és 30 darabos kiszerelésben.

A BioGaia Junior rágótabletta egy, a BioGaia által szabadalmaztatott, a gyomorsavnak ellenálló baktériumtörzset, Lactobacillus reuteri Protectis®-t tartalmaz, mely humán eredetű, anyatejből izolálták, és természetes élettere az emberi szervezet. Bővebb információért kérdezze orvosát, gyógyszerészét!

Megvásárolom

BioGaia Prodentis® szopogatótabletta

BioGaia Prodentis® szopogatótabletta

Étrend-kiegészítő. 12 éves kortól ajánlható szopogatótabletta édesítőszerrel és mentolízzel.

A BioGaia Prodentis®️ rágótabletta L. reuteri Prodentis®-t, a BioGaia által szabadalmaztatott baktériumkombinációt tartalmaz, mely humán eredetű, és természetes élettere az emberi szervezet, az emberi szájflóra.

Működését fogínygyulladás, fogágybetegség, fogszuvasodás, rossz lehelet, implantátum körüli nyálkahártya-gyulladás esetén vizsgálták.

Megvásárolom

Baba vitamin

Ha szeretnél a témában még többet megtudni és hiteles forrásból tájékozódnál, akkor ajánlom az alábbi CIKKEKET is.

Újdonságok, érdekességek és nyereményjátékok miatt érdemes a BioGaia FACEBOOK OLDALÁT is követni!