fbpx

Karácsonyi e-book termékek

  • „Édes kedveskedés” csomag: Gasztro-ajándékok & desszertek

    2 490 Ft
  • „Terülj, terülj asztalkám csomag”: Ízektől nem mentes karácsonyi e-book

    4 490 Ft
  • „Prémium fogások, prémium tanácsok” csomag: Ízektől nem mentes karácsonyi e-book & 30 perces online konzultáció

    11 990 Ft

Karácsonyi e-book vásárlói vélemények

Annyi recept van az e-bookban, hogy alig győztem válogatni. Legszívesebben mindet kipróbálnám most azonnal! Egy biztos, nem csak karácsonykor fogom használni a recepteket! Nagyon köszönöm!

/Katalin/

Óriási segítség volt számomra, hogy a receptek nem csak gluténmentesek, hanem cukor-, laktózmentes változatban is elkészíthetők. Sajnos nálunk a családban a gyerekek is érzékenyek, ezért mindig nagy a fejtörés, hogy miből és mit készítsek nekik, pláne ünnepek idején.

/Judit/

Megmondom őszintén, már nagyon untuk az évek óta ismétlődő hagyományos karácsonyi menüt. És mivel mostanság felszaladt pár kiló mindkettőnkre a nagy év végi hajtásban, próbálunk jobban odafigyelni arra, hogy mit is eszünk. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az e-bookra, mert ezzel egyből rengeteg ötletet kaptunk.

/Kriszti és Gábor/

Ősszel derült ki, hogy gluténérzékeny vagyok, ami hatalmas sokként ért. Előre rettegtem hogy fogok átállni a gluténmentes étrendre és mennyi mindenről kell majd lemondanom. Örök hálám, hogy Nóra ajánlotta a karácsonyi e-bookot, párommal együtt fogjuk belőle elkészíteni az idei menüt.

/Tamás/