fbpx

wtn - wise tree natural

wtn – wise tree naturals

Természetes natúr kozmetikumok, egészségvédő megoldások és étrend-kiegészítők az alábbi linken: https://wisetreenaturals.hu/?atid=148

Ha a fenti linken vásárolsz, akkor 10.000 Ft feletti vásárlás esetén egy 1000 Ft- os ajándékkártyát kapsz, amit a következő vásárlásnál beválthatsz!

12.800 Ft felett INGYENES szállítás; 15.800Ft felett pedig további AJÁNDÉKOK várnak!

WTN kedvezmények

Kedvenc termékeim

WTN Változókor spektrum

WTN Változókor spektrum

Megjelent a WTN palettájának új terméke a változókori panaszok enyhítésére szolgáló Változókor spektrum. A hagyományos koreai népi gyógyászatban már sikerrel használt növényi koncentrátumokat (koreai angyalka, jeruzsálemi zsálya, szibériai rebarbara) tartalmaz, melyek – a változókori tünetekre gyakorolt – hatékonyságát a gyakorlati tapasztalat már igazolta.

Megvásárolom

WTN Lurkó Multivitamin Gyerekeknek - minikapszulás

WTN Lurkó Multivitamin Gyerekeknek – minikapszulás

A már korábban megjelent folyadékos forma mellett a folyadék ízére érzékeny gyerekek is választhatnak egy jó minőségű, káros adalékoktól mentes multivitamint. A kapszulák mini mérete biztosítja azt, hogy könnyen bevehető legyen a gyerekek számára.

Megvásárolom

WTN Jód és szelén komplex

WTN Jód és szelén komplex

Jó hír, hogy megváltozott a  WTN Jód és szelén komplex összetétele. A jód organikus barnamoszatból származik a korábbi tengeri moszat és alga helyett, valamint a szelén szelenometionin formában került bele a korábbi szelénes élesztő helyett, így a hatóanyagok még hatékonyabban hasznosulnak.

Megvásárolom