fbpx

Galló Nóra vagyok,  dietetikus

 

„Nem azért élek, hogy egyek, hanem azért eszem, hogy éljek.”

– Quintilianus

A Semmelweis Egyetem Dietetika és Táplálkozástudományi tanszékén végeztem, ahol közel két évig főállásban tanítottam, illetve magyar és angol nyelven is oktattam. Rendszeresen járok hazai és nemzetközi konferenciákra, előadóként és hallgatóként egyaránt, hogy szakmailag fejlődjek és tudásom mindig naprakész legyen. 2016 februárjában megkezdtem PhD tanulmányaimat is a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájában, emellett pedig tanácsadó tevékenységet folytatok.

Szenvedélyem az egészséges életmód, melynek a rendszeres testmozgáson kívül elengedhetetlen része a helyes táplálkozás. Dietetikusként szeretném eloszlatni a táplálkozással kapcsolatos gyakori tévhiteket és minél több embernek megmutatni azt, hogy egyénre szabott táplálkozási tanácsaimat követve mi mindent tehetünk azért, hogy egészségünket megőrizzük, a betegségeket megelőzzük, több energiánk és jobb közérzetünk legyen, mindezt úgy, hogy közben nem kell az evés élvezeti értékétől sem búcsút vennünk.

Az egészségmegőrzésen és prevención kívül további szakterületeim: Inzulinrezisztencia, PCOS, Diabetes mellitus, Pajzsmirigy működési zavar, valamint egyéb endokrinológiai és anyagcsere betegségek, Ételallergiák és intoleranciák, daganatos betegségek, Szív és érrendszeri megbetegedések, Emésztőszervi betegségek (IBD, Crohn, Colitis, Diverticulosis, reflux, máj, epe, hasnyálmirigy problémák) stb…