Barion Pixel

Szia

Dr. Galló Nóra vagyok

A Semmelweis Egyetem Dietetika és Táplálkozástudományi tanszékén végeztem, ahol korábban főállásban tanítottam vállalkozásom elindítása előtt.

A tudomány és a klinikai kutatások mindig is érdekeltek, ezért a Semmelweis Egyetem Klinikai Orvostudományok Doktori Iskolájába is jelentkeztem, a PhD fokozatot pedig 2023. januárjában szereztem meg.

Ismerj meg jobban!

Tanulás

Mivel az élethosszig tartó tanulás és folyamatos fejlődés híve vagyok, ezért rendszeresen járok hazai és nemzetközi konferenciákra, melyeken szakmai előadóként, illetve az utóbbi években szervezőként is részt veszek.

Szakmai partnereimről bővebben a Partnereim és a Referenciák között olvashatsz.

Szenvedély

Szenvedélyem az egészségtudatos életmód, mely véleményem szerint nem csupán a tudatos táplálkozásból és a rendszeres testmozgásból áll, hanem ennél sokkal több terültet fed le.

Ha bővebben érdekel a téma, akkor töltsd le az ingyenes anyagok között található „Válts egészségtudatos életmódra” című e-bookomat.

Célom

Holisztikus szemléletű dietetikusként célom annak a tudásnak az átadása, melynek birtokában képessé válhat bárki egészségének és vitalitásának megőrzésére, illetve helyreállítására, mindezt természetes módszerek segítségével.

Hiszem, hogy a gyökér okokat feltárva hosszútávon is tartós eredményeket érhetünk el. Hitvallásom, hogy érdemes minél előbb elkezdeni, mert ha rátaláltunk az útra, akkor már csak végig kell rajta sétálni.

Itt is találkozhattál velem

Így dolgozom...

Galló Nóra vagyok és regisztrált dietetikusként segítek azoknak, akik az egészséges életmódot választják.

Állapotfelmérés
Étrend összeállítása
Életmód tanácsadás
Folyamatos utókövetés

Legfrissebb Cikkeink