fbpx

Dr. Galló Nóra vagyok, Regisztrált Dietetikus

 

„Legyél önmagad/szervezeted legjobb barátja, tápláld és vigyázz rá, mert csak egy van belőle”

A Semmelweis Egyetem Dietetika és Táplálkozástudományi tanszékén végeztem, ahol korábban főállásban tanítottam vállalkozásom elindítása előtt. A tudomány és a klinikai kutatások mindig is érdekeltek, ezért a Semmelweis Egyetem Klinikai Orvostudományok Doktori Iskolájába is jelentkeztem, a PhD fokozatot pedig 2023. januárjában szereztem meg.

Mivel az élethosszig tartó tanulás és folyamatos fejlődés híve vagyok, ezért rendszeresen járok hazai és nemzetközi konferenciákra, melyeken szakmai előadóként, illetve az utóbbi években szervezőként is részt veszek. Szakmai partnereimről bővebben a Partnereim és a Referenciák között olvashatsz.

Szenvedélyem az egészségtudatos életmód, mely véleményem szerint nem csupán a tudatos táplálkozásból és a rendszeres testmozgásból áll, hanem ennél sokkal több terültet fed le. Ha bővebben érdekel a téma, akkor töltsd le az ingyenes anyagok között található „Válts egészségtudatos életmódra” című e-bookomat.

Holisztikus szemléletű dietetikusként célom annak a tudásnak az átadása, melynek birtokában képessé válhat bárki egészségének és vitalitásának megőrzésére, illetve helyreállítására, mindezt természetes módszerek segítségével. Hiszem, hogy a gyökér okokat feltárva hosszútávon is tartós eredményeket érhetünk el. Hitvallásom, hogy érdemes minél előbb elkezdeni, mert ha rátaláltunk az útra, akkor már csak végig kell rajta sétálni.

Ha szeretnél bővebben tájékozódni a konzultációs csomagokról és együttműködési lehetőségekről, akkor kérlek kattints ide, vagy írj nekem a gallonora.diet@gmail.com email címre.